Системна терапія надлишкових жирових відкладень - це особливе лікування, лікування АМІНОКИСЛОТАМИ з допомогою препарату Макрешес/MacrescesВсім відомі проблеми зі здоров’ям, пов’язані з надлишковою вагою – від низької самооцінки і депресії до найсерйозніших захворювань, які не можливо лікувати, не позбувшись зайвої ваги

Ось із чим найчастіше доводиться стикатися при схудненні:

  • Більшість людей не витримують багатомісячної відмови від ти чи інших продуктів, не отримуючи видимих швидких результатів. Окрім того радикальні дієти, можуть виявитися шкідливими – з’являється дефіцит вітамінів, мікроелементів, амінокислот і інших важливих речовин. При такому схудненні часто втрачається м’язова маса, з’являються проблеми зі шкірою. А при поверненні до звичайного харчування вага швидко повертається і стає ще більшою.
  • Щоб схуднути, потрібно менше їсти. Але вага, тим не менш, продовжує зростати. Оскільки при зменшенні калорій для життєдіяльності – організм уповільнює швидкість обмінних процесів, створюючи жирові запаси.
  • Під час дієт у багатьох з’являється дратівливість, пригніченість, постійне почуття голоду. Для багатьох їжа є джерелом гормонів радості. І не кожному під силу впоратись з голодом і дратівливістю.
  • Люди з надмірною вагою починають бігати, плавати, відвідувати спортзал. Загальне самопочуття поліпшується, можливо, навіть зменшуються і обсяги, але вага, як правило, не приходить в норму. Особливо стійко утримуються показники вісцерального жиру. До того ж, не всі можуть займатися «до сьомого поту» і не всім показані фізичні навантаження, не всі хочуть або можуть їх виконувати.
  • Можливо, допомагають таблетки для схуднення? Так, на деякий час вага знижується. Але якою ціною? Порушення сну, серцебиття, розбалансування гормональної системи, напади дратівливості. А якщо ще врахувати можливість звикання, то все далеко не таке райдужне.
  • А пояси для схуднення, обгортання, різні креми, щоби прибрати локальні відкладення жиру – на стегнах, на попереку, на животику? На жаль, фізіологія жінок така, що жирові запаси у них залишаються там, де найменше хотілося б. Як показує практика, ці місцеві методики виявляються малоефективними. Так що ж, залишається хірургічний шлях або ліпосакція? Все це небезпечно, тому що є ризик ускладнень або шрамів.

6 приводів використовувати метод амінокислотної терапії ожиріння, надмірної ваги, і локалізованих жирових відкладень.

  • Унікальність цього методу насамперед у високій ефективності – він гарантує 100% результату (зниження ваги на 7-8% без втрати м’язової маси) за короткий термін (21 – денний або 10 – денний курс) при чіткому дотриманні рекомендацій лікаря. При чому одномоментно впливає на безліч механізмів ожиріння і надмірної ваги, розвиваючи порочне коло гормонально – обмінних порушень. Для досягнення ідеальної ваги курс лікування повторюється після 3-4 тижневої перерви.
  • Метод дозволяє прибрати жир в локальних, гормонозалежних зонах (стегна, живіт), що неможливо зробити за допомогою дієти або іншої терапевтичної методики. Спочатку жир зникає в проблемних місцях, потім зменшується рівномірно.?Цей метод дозволяє наростити м’язову масу без інтенсивних фізичних навантажень (рекомендуються помірні фізіологічні навантаження – швидка ходьба, підйом по сходах без ліфта, велосипед). При цьому знижується кількість вісцерального (внутрішнього) жиру. Зі збільшенням м’язової маси прискорюється обмін речовин, і це стає запорукою для збереження ваги після закінчення програми.
  • При використанні методики «аліментарної ліпосакції» за допомогою «Macresces» відсутнє почуття голоду. Завдяки особливостям біохімічних процесів, що відбуваються в жировій тканині і головному мозку, підвищується синтез речовин, які відповідають за відчуття ситості, зберігається або відновлюється бадьорість, почуття радості, «окриленість». Все це сприяє нормалізації харчової поведінки і підвищує прихильність до здорового способу життя.
  • Ця методика надає потужний оздоровчий ефект: детоксикацію тканин і органів, зменшення кількості бурого вісцерального (внутрішнього) жиру, з яким пов’язують розвиток метаболічних порушень, зменшення жирового гепатозу печінки, нормалізацію показників холестерину крові, нормалізацію артеріального тиску, зменшення або зникнення болю в суглобах. До того ж, завдяки відновленню м’язової маси, не виникає проблем в обвислій шкірі.
  • Метод практично не має протипоказів, окрім вагітності, годуванню грудьми і важких захворювань нирок з високим рівнем креатиніну крові.

Отже, з метою схуднення пацієнти вдаються до дієт, інтенсивних фізичних навантажень, психотерапії, але бажаного результату досягають одиниці. Метод «аліментарної ліпосакції» за допомогою препарату Макрешес фактично об’єднує і замінює всі ці дії, при цьому завжди є результативним, дозволяє за короткий термін знизити вагу, оздоровити організм і повернути йому красую Досягнення швидкого, очевидного результату в зниженні ваги вселяє людині віру в себе, в можливості організму, прихильність до здорового способу життя.І це дуже важливо. На думку вчених, вирішення проблеми надлишкової ваги і ожиріння дозволить збільшити середню тривалість життя людей на 4 роки.Лікування амінокислотами має високу ефективність протягом короткого часу. Від нього рідко відмовляються, так як крім високої ефективності він дає гарантований РЕЗУЛЬТАТ.

Основна мета пацієнта – схуднути швидко, без болісного голоду.Основна мета лікаря – допомогти пацієнтові досягти бажаної ваги і відновити здоров’я найбільш ефективним і безпечним способом.Лікування амінокислотами НЕ є дієтою – це терапія, спрямована на зниження маси тіла і зокрема, жирової маси.

Запрошуємо вас отримати більше інформації про амінокислотну терапію з допомогою препарату Макрешес на консультації із нашим дієтологом.

Детальніше про препарат http://zdorovyives.com.ua/sposob-primeneniya-preparata-mac…/ 

Ми знаходимось за адресою: м. Львів, вул. Драгана, 4Б, Медичний центр "Біомед".

Запис за телефоном:0 800 30 24 45